Pikantó Étterem (Tata) - 2012. november 2.

2012.10.12 23:19

FIGYELEM!


2012. november 2-án (pénteken) várunk mindenkit sok szeretettel Tatán, a Pikantó étteremben tartandó rendezvényünkön!

A kora délutáni órákban különféle latin táncokból tartott workshopokon vehettek részt, valamint a nap zárásaként egy fergeteges latin bulival várunk titeket egészen hajnalig ugyanazon a helyszínen!

A rendezvény részletes programja, valamint az azzal kapcsolatos információk a Regisztráció/pikantó 2012. menüpont alatt találhatók!

Ne feledjétek, hogy a programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet az előbbi oldal tetején a  "Contact us" feliratra kattintva lehet kitölteni!

 

FONTOS: A regisztráció kitöltésekor mindenki azokat a workshopokat jelölje be (Full Pass esetén is), amelyikeken ténylegesen részt kíván venni, mert tudnunk kell, hogy melyik workshopon pontosan hány főre kell számítanunk!

 

Banki átutalással történő fizetés esetén: A beérkezett utalásokat CSAK abban az esetben tudjuk beazonosítani, ha a közleményben előírt adatok mindegyike fel van tüntetve! Kérjük, hogy erre figyeljetek oda, mert a regisztráció csak így érvényes!

 

Kérjük, hívjátok meg az ismerőseiteket, barátaitokat, hogy minél többen résztvegyünk a rendezvényen és a környéken élők megismerhessék a rendezvényen szereplő két tánciskolát! Gyertek és táncoljatok velünk!